torsdag 4 oktober 2007

BATHTUB SHITTER – “Dance Hall Grind” ***


Ett Nintendo 8 bits-klingande intro senare och galenskapen är igång! ”Trams-Grind” har vi hört förr, engelska ANAL CUNT har funnits i all evighet och på hemmaplan har vi de okrönta kungarna i BIRDFLESH. Men som vanligt är japanerna galnast.

BATHTUB SHITTER har vid det här laget en rejäl diskografi i bagaget och är välkända i grind/punkkretsar och roliga är de verkligen! Frågan är om de själva vet om hur pass kul det är?

Anledningen till det roliga är självklart texterna (musiken kan väl ibland, i sina bästa stunder kopplas till band som HEMDALE eller någon annan gammal goding, även om de ljusare/skrikigare sångpartierna mest låter som en vresig tant från någon tecknad film). Japanerna slänger sig gärna med fraser som hör och häpna ofta handlar om vad vi i Sverige kallar för kiss och bajs.

Kul på sitt sätt kan kanske tyckas, men det riktiga behållningen är av helt annan art då BATHTUB SHITTER prickar in fler stav/grammatiska fel än vad jag tar in i månadslön! Dessutom tappar dem mig flertalet gången halvvägs in i spännande berättelser om rullbrädeåkning i Bulgarien (Skate of Bulgaria) eller att kissa i byxan (Everybody Has The Wet), smakprov?
Självfallet:
”Skate of Bulgaria, Are you fear to fall? Collision is a life, skate like mixing a coffee. Make a wind from a break of my pants, It always push this board from my ass”

Syra, någon?

Betyg: 3/5
Text: Manne Påhlsson
Hemsida: http://www.bathtubshitter.com
Bolag: Super Hit Jam Records

Inga kommentarer: