torsdag 24 maj 2007

CHRIS CAFFERY- Pins And Needles *


Med insatser i band som HEAVEN och SAVATAGE i ryggen är gitarristen CHRIS CAFFERY (som även står för sång och bas på plattan) nu redo att ta världen med storm för egen maskin.

Resultatet blir något som kan liknas med ett tyskt thrash/Heavymetalband som under 80-talet kämpade på i underregionerna utan att nå uppmärksamhet utanför kompiskretsen vad gäller publicitet. Karl´n må få skvätta ur sig exakt hur många gitarrsolon och riff han vill, mig lurar han inte. Detta är inget annat än ointressant och beige skräp!

Ju fler kockar desto sämre soppa brukar det heta. CHRIS agerar som soloartist, men har inte mindre än 12 gästmusiker involverade i Pins and needles, vilket inte hjälper till att lyfta skutan ovanför vattenytan. I sina bästa stunder känns det hela som någon utfyllnadslåt från något av KING DIAMONDS sämre släpp, minus falsettsången, de intressanta konceptberättelserna och den skruvade mörka stämningen.

Med detta i bagaget är det inte svårt att räkna ut att jänkaren har större chans att få bli tillsammans med mig, än att undvika att sågas strax under fotknölarna.

Betyg: *
Text: Manne Påhlsson 2007-04-19
Bolag: Metal Heaven

1 kommentar:

Loucos do blog sa...

visite meu blog:
http://loucosdoblog.blogspot.com/